Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Candidează Voicu Ienci la primăria Brad sau la Camera Deputaților?

Grupul nostru de prieteni l-a bătut la cap ani de zile să se întoarcă în politică dar omul este așa cum scrie: străveziu de sincer și enervant de încăpățânat. Nu vrea nici cum, îl obosește prostia și viața de partid, aia clasică.

De câteva zile, niște nimurugi politici, traseiști și fără școală, din Brad, ba îl dau candidat la primăria Brad, ba la Camera Deputaților.

Pentru onorabilitatea sa dar și a redacției noastre, Voicu a ales să fie străveziu de sincer și promite că în viitor va fi și mai critic în scrieri cu cei care fac jocuri de putere în regiune sau cred că pot să facă: „Scriu de câțiva ani la Apuseni Info pentru că suntem un grup de prieteni, care considerăm că încă libertatea ideilor, inclusiv prin scris, trebuie apărată.

În ultimii ani, după cum știți foarte bine mulți dintre voi, NU am făcut politică și nici nu am achiesat la vreo construcție locală/județeană. Momentan nimic nu mă determină să mă întorc în viața politică.

Alături de mai multi prieteni – din Brad, din Hunedoara, din alte județe apropiate si chiar din țară, ne-am propus să ne implicăm acolo unde este necesar. Sustinem, valorificam si promovam orice consideram ca este bun – de la idei, la valori si traditii, pana la informatiile la zi, pe care le consideram utile oricarui scop benefic pentru comunitatile din care facem parte.

Am răspuns amical oricăror discuții cu filialele județene dar și cu structuri regionale ale partidelor parlamentare, de la Cluj la Hunedoara. Sunt facilitator, mediator si arbitru, nu jucător.

V-am scris asta, pentru că nu admit ca unii și alții să vorbească în numele meu, în orașul în care m-am născut și trăiesc, că aș intenționa să candidez pentru o demnitate publică.

Dacă vreodată voi mai intenționa să o fac, voi fi direct și sincer” a anunțat Voicu Ienci.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *