Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Salină ultramodernă în Hațeg: Ședințele de salinoterapie ajută la curățarea căilor respiratorii, tratarea infecțiilor auriculare, prevenția și tratamentul alergiilor sezoniere

sursă foto: Discover Hunedoara 

Unul dintre cele mai frumoase proiecte din județul Hunedoara, Sianisia Spa & Wellness, a fost inițiat de Flavia Turc, care și-a deschis propria afacere în domeniul turismului. Pentru început, a construit o salină ultramodernă în Hațeg – Salina Sianisia Salt Cave!

„Ședințele de salinoterapie ajută la curățarea căilor respiratorii, tratarea infecțiilor auriculare, prevenția și tratamentul alergiilor sezoniere, obținând-se astfel îmbunătățiri semnificative la nivelul respirației, calității somnului, precum și a stării generale”, se spune în prezentarea, pe scurt, a locației.

Tânăra antreprenoare și-a propus să pună la dispoziția clienților dornici de relaxare un spațiu aparte. Cu ajutorul unui artist, ea a creat cea mai mare saună din România, cu un design unic- Sauna Umedă by Sianisia!

„Aburii calzi ai hammam-ului sunt însoțiți, de regulă, de cromoterapie și meloterapie: culorile și muzica sunt folosite pentru inducerea unei stări de relaxare profundă. Vă veți simți copleșiți de multitudinea de senzații plăcute care te invadează și te asigurăm că nu te vei mai putea gândi la nimic în acele momente”, acestea sunt cuvintele de întâmpinare pentru cei care accesează oferta Spa.

Pe lângă aceste două investiții și datorită potențialului uriaș al zonei natale, tânăra investitoare a construit și un spațiu de cazare cu camere, ce au la bază un concept unic, în care îmbină armonios funcționalitatea modernă cu estetica deosebită- Sianisia Luxury Retreat.

La numai câțiva kilometri distanță de Salina Sianisia se află Mănăstire Prislop, situl Ulpia Traiana Sarmizegetusa și bisericile de piatră din Țara Hațegului. Castelul Corvinilor este situat la aproximativ 27 km, Cetatea Devei la cca. 40 de km de proprietate, iar Cetățile Dacice din Munții Orăștiei se află la o distanță de 56 de km.

sursă: Discover Hunedoara 

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *