Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Cazacu: Au început lucrările de modernizare a DN74 Brad – Crișcior

Primarul din Brad, Florin Cazacu, ne-a dat în ultimele ore o veste excelentă: au început lucrările de modernizare a DN74 Brad – Crișcior.

„La data de 16 octombrie 2023 au început efectiv, lucrările de modernizare a Drumului National 74, porțiunea Brad-Crișcior.

Valoarea lucrărilor proiectului este de 12 000 000 lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul National de Investiții Anghel Saligny, beneficiar Primaria Municipiului Brad.

Derularea acestui proiect a fost posibilă în această perioada, avand in vedere faptul că au fost finalizate lucrările de introducere a rețelelor de distribuție a gazului metan in zona respectivă.

In perioada următoare, pe o lungime de 600 de metrii din strada Moților se vor derula și lucrari de introducere a unei conducte de apă potabilă.

Lucrările de introducere a conductei de apa potabilă sunt strict necesare, pentru alimentarea în condiții de siguranță, cu apa potabilă, a municipiului Brad.

Necesitatea lucrărilor de introducere a noii conducte de apă potabilă este dată de vechimea actualei conducte care necesită numeroase reparații si de faptul că pe o lungime considerabilă, în prezent, conducta de apă potabilă trece prin proprietăți private, accesul in vederea derulării unor reparatii fiind destul de dificil.

Ritmul de execuție a lucrărilor este influențat și de conditiile meteorologice.

Constructorul iși propune executarea lucrarilor în conditii de maxima calitate și în ritm optim, din punct de vedere tehnologic.

In calitate de beneficiar, Primaria Municipiului Brad va acorda tot sprijinul necesar în vederea derulării în conditii optime a acestor proiecte foarte importante pentru modernizarea municipiului nostru.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în perioada de derulare a proiectului și vă asigurăm de implicarea responsabilă a administrației publice locale pentru buna execuție a lucrărilor” a anunțat primarul Florin Cazacu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *