Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

În Hunedoara, Bradul e în top… la fotbal și minifotbal

Bradul stă bine în această perioadă în ceea ce privește competițiile sportive, la nivel de județ. Iar aici este vorba de fotbal și minifotbal, unde, după etapele jucate la finalul săptămânii precedente, echipele din municipiu sunt pe locul 1.

În Liga 4 Hunedoara, Aurul a revenit pe prima poziție după o rundă în care a beneficiat și de ajutorul celor de la Gloria Geoagiu. Campioana din sezonul precedent a bătut liderul Minerul Lupeni, scor 2-1, provocându-le celor din Valea Jiului primul eșec din acest campionat. În același timp, la Botău, Aurul se impunea clar contra celor de la Inter Petrila. A fost un 6-2 construit prin golurile reușite de Ionuț Filipaș (2), Tecsi (3) și Șoit. De altfel, Iulian Tecsi este cel mai bun marcator din județ, cu 23 de goluri în 8 etape.

Că tot vorbeam de Tecsi și Șoit, ei fac parte și din echipa de minifotbal ACS Metalul Crișcior-Brad, care evoluează în Superliga de Minifotbal Hunedoara. După succesul cu 4-1 cu Ultra HD (3 goluri Șoit, 1 gol Tecsi), brădenii au urcat pe primul loc în clasament, cu 13 puncte din 5 meciuri. Metalul Crișcior-Brad a înregistrat următoarele rezultate, până la duelul cu hunedorenii: 5-1 cu Atletic Brad, 4-1 cu Corviniștii 2022, 4-2 cu Viitorul Călan și 3-3 cu Taylor Red&Gevis.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *