Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

58 de misiuni desfășurate de pompierii bihoreni, în 48 de ore

În perioada 14 – 15 octombrie a.c., pompierii militari din cadrul subunităților Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor au desfășurat 58 de misiuni, din care, șapte intervenții pentru stingerea incendiilor și 51 de misiuni ale echipajelor SMURD, pentru acordarea primului ajutor calificat și asistenței medicale de urgență.

Astfel, duminică, 15 octombrie a.c., pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au intervenit pe strada Gheorghe Pituț din localitate, unde au acționat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, reușind să împiedice propagarea acestuia la întreaga mașină.

În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un cablu electric defect, a ars izolația cablurilor electrice.

Sâmbătă, 14 octombrie a.c., echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului Salonta, Stației Aleșd, Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, Secției Beiuș și Detașamentului Marghita au intervenit pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii produse la terenuri situate în Batăr, Telechiu, Oradea, Prisaca și Dernișoara, evenimente soldate cu arderea unei suprafețe totale de circa 14 hectare de miriște și vegetație uscată.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *