Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Tiberiu Bârstan: „Deva nu este departe de Fâșia Gaza!” Centrul Devei este inundat cu deșeuri!

Președintele AUR Hunedoara și totodată consilierul local Tiberiu Bârstan a tras un semnal de alarmă cu privire la un munte de deșeuri depozitat temporar chiar în centrul reședinței de județ.

„Deva nu este departe de Fâșia Gaza. Avem și aici HAMAS-ul nostru.

Ieri la ședința de C.L Deva am ridicat problema acestei forme de relief apărute artificial în centrul devei. Explicațiile administrației locale nu au fost tocmai edificatoare. Firma care este responsabilă de investitia (haosul) din oraș, mai exact mediatizatele piste de biciclete, insistă și întinde la maxim nervii devenilor

Everestul apărut în centrul orașului arată ca aceasta firmă are un tupeu maxim când vine vorba de respectarea organizări de șantier și incalcă toate normativele de protecție a muncii, inclusiv prin depozitarea acestor deșeuri rezultate din constructii care aduc prejudici mediului înconjurător. Să nu mai vorbesc de impactul vizual.

În bugetul lucrări este prevăzut o sumă destul de consistentă de bani pentru ca aceste materiale rezultate din demolării să ajungă în centre autorizate special pentru colectarea și procesarea acestor deșeuri. Nu în centrul orașului așa cum se vede in fotografii.

Pentru toate aceste lucruri exista două explicați..

1. Instituțiile statului, respectic cele din cadrul primăriei nu mai funcționează sau lucrează doar la ordin.

2. Firma respectivă are susținere politică și în cazul asta poate demola și piața centrala fără să fie trasă la răspundere.

Dacă nu se va ecologiza acest teren în perioada următoare voi reveni cu informații care vor tulbura puțin, anumite interese din jurul acestor investiți publice” a anunțat Tibi Bârstan.

Loading

1 thought on “Tiberiu Bârstan: „Deva nu este departe de Fâșia Gaza!” Centrul Devei este inundat cu deșeuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *