Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Braiți anunță un nou proiect apă pentru Buteni: Schimbarea conductei de azbociment de 5 km până la bariera cale ferată din Sebiș

Braiți anunță un nou proiect apă pentru Buteni: schimbarea conductei de azbociment de 5 km până la bariera cale ferată din Sebiș.

„Suntem in teren impreuna cu ingineri experti si proiectanti, pentru un nou proiect apa pentru satul Buteni, pe fonduri europene, care se va ridica in jurul sumei de 6-7 milioane lei.

Dorim sa schimbam conducta de azbociment in lungime de 5 km pana la bariera cale ferata Sebis, care alimenteaza turnul de apa Buteni si care are foarte multe avarii si nu mai este conforma cu standardelor UE.

Tot in acest proiect ne dorim o extindere a retelei de apa de aproximativ 4 km pana la Elim pizzerie si pana la fabrica Sanaidea, plus refacerea tuturor caminelor de vane si hidrantii din intravilanul satului Buteni.

Speram sa terminam proiectul in timp util, si sa reusim depunerea, care este pe principiul primul venit-primul servit” a anunțat primarul Mircea Braiți.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *