Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Îndrăgitul Dorel Vișan, desemnat Cetățean de Onoare al comunei Tureni

Îndrăgitul actor clujean Dorel Vișan a fost desemnat cetățean de onoare al comunei Tureni, județul Cluj, de la poalele Apuseni, în cadrul unei ceremonii care a avut loc vineri, 13 octombrie și la care au luat parte personalități locale.

„Vârsta este o carapace unde se ascunde diamantul tinereții. Nu mai spuneți câți ani am. În momentul în care rostești un număr, ți se setează și mintea. Am 50 de ani”, a spus actorul de 86 de ani.

Ceremonia a avut loc pe malul lacului „Casa părăsită” din Mărtinești și au luat parte la el, printre alții, prefectul Clujului, Irina Munteanu, ministru secretar de stat în Ministerul Culturii, Diana Baciuna, ÎPS Andreicuț, secretarul general al guvernului și fost Prefect al Clujului, Mircea Abrudean, primarii din Viișoara – Ioan Roman, Săndulești – Călin Fărgaciu, Zlatna – Silviu Ponoran, Mihai Viteazu – Ioan Zeng, președintele Asociației Comunelor din România, Emil Drăghici, scriitorii Cornel Udrea și Horia Bădescu,  interpretul Ovidiu Purdea Someș, artistul de muzică folclorică Ioan Bocșa și comandatul Grupării Mobile de Jandarmi „Ștefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca, Sebastian Clițan.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *