Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Părintele Calistrat ceartă mamele care au copii plinuți: „Bagă-l la un sport (…) zici că sunt niște pui de căprioară”

Părintele Calistrat, în cadrul unui interviu preluat de un post TV, a declarat că vede foarte des minori supraponderali și chiar le pune porecle, cum ar fi „iepurilă”, asta din cauza kilogramelor pe care le au.

„Eu le mai spun la mame, măi du-te și fă-i un control copilului. Uită-te la tiroidă, vezi dacă e bună, vezi toate măsurătorile astea endocrine pentru că nu arată cum trebuie. Dacă el acum micuța are 40 de kilograme, ce faci când o să fie mare? Ei, dacă are poftă de mâncare! O fi având poftă de mâncare, dar tu du-te și controlează, bagă-l la un sport și atunci sigur că ne trezim cu copii din ăștia rușinoși așa, zici că sunt păianjeni când calcă, copii din ăștia sfioși zici că sunt niște pui de căprioară, parcă se tem să dea ”Bună ziua”.

Eu am unul pe care l-a botezat iepurilă, când vine așa la împărtășit, poate fi un băiat isteț și mama lui este o femeie energică și el stă așa cuminte zici că e un mic zombie și îi zic: Ce faci mă iepurilă de ce stai așa, iar ai băgat capul între umeri? Pieptul în față!”, a afirmat, fără scrupule, părintele Calistrat, conform sursei amintite.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *