Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Profesoară de matematică: „Nu vreți mă să învățați nimic, de aia sunteți proști. Asta nu e școală. Asta e porcărie ce e aici”! Cum a ajuns o actriță de reality show să incendieze online-ul?

Imaginile au fost filmate în cadrul unei emisiuni TV iar apoi mesajul „profesoarei de matematică” – de fapt a unei actrițe, a ajuns viral pe Tik Tok. „Știrea” este în realitate o secvență dintr-un serial de tip reality show iar profesoara este de fapt o actriță!

„Da tu ce faci? Te uiți la mine. Copiază asta de pe tablă. Copiază astea de pe tablă, nu te uita la mine. Și pe urmă te duci la tacto și spui mi-a dat trei, mi-a dat patru, dar nu ești în stare să copiezi două ecuații de pe tablă.

Nu vreți mă să învățați nimic, de aia sunteți proști. Asta nu e școală. Asta e porcărie ce e aici. O să vă duceți la căpșuni în Spania, și în Italia, și o să cărați roabe și lopeți. Asta o să faceți. În fața mea niciun pic de rusine nu aveți”, a mai comentat profesoara”, arătau mai multe site-uri de știri care au preluat „materialul”

Pentru a-și justifica „știrea”, unii jurnaliști au și prezentat ca „dovadă” o postare de pe TikTok în care apare „profesoara”. Trebuie însă să recunoaștem măcar atât: la finalul zilei, cert este că actrița și-a jucat excelent rolul de profesoară.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *