Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Prefectul Călin Marian, la Ribița, la „Omagiul lui Crișan”: Fiecare dintre noi trebuie să purtăm lupta pe care eroii noștri au dus-o!

Prefectul de Hunedoara, Călin Marian, a fost prezent astăzi la evenimentul tradițional „Omagiu lui Crișan”.

„Am fost astăzi acasă, în Țara Zarandului, la Crișan în comuna Ribița pentru a-l omagia pe eroul nostru, Gheorghe Crișan, împreună cu primari liberali și directorul muzeului Astra din Sibiu, Ciprian Ștefan Anghel.

Fiecare dintre noi trebuie să purtăm lupta pe care eroii noștri au dus-o, nu doar a marelui nostru erou, Avram Iancu, dar și a fruntașului Gheorghe Crișan” a declarat la eveniment, Prefectul de Hunedoara.

Alături de Prefectul Călin Marian din delegația liberală au mai făcut parte primarii din Blăjeni – Flavius Jurca, Vața de Jos – Liviu Lință, viceprimarul din Brad – Ioan Oprișa, consilierul județean – generalul Bârea Vasile, liderul TNL Deva – avocatul Alex Dîlv și Ioan Hărăguș, unul dintre cei mai renumiți antreprenori din Țara Zarandului și totodată părinte ortodox.

Și viceprimarul din Brad, Ioan Oprișa, a declarat pentru Apuseni Info următoarele: „Eroii Țării Zarandului trebuie întotdeauna onorați de moți și în general de români. Fără sacrificiul lor istoria ar fi fost mai puțin favorabilă cu noi. Crișan va rămâne mereu în memoria noastră ca un simbol, ca erou român care a luptat pentru generațiile viitoare”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *