Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Alex Dîlv s-a întors la firul ierbii, la tineri și între tineri

V-am mai scris despre avocatul Alex Dîlv, un tânăr care promite, extrem de inteligent dar și cumplit de cinic când e călcat pe bătături.

Mai mult, omul e pus pe muncă dar câteodată se îmbată cu aerele aristocrației liberale de la Deva și uită de începuturile sale.

De ce zicem asta? Păi e de 1000 x ori mai bine să stea printre flăcii și fetilii din satul său, decât să-și piardă timpul cu alaiul de partid și să fie hostess la ministra milfesă tunată. Nu că nu-i plac fetele și femeile, dimpotrivă, pentru că cu toții știm că are un du-te vino la dânsele.

Azi s-a pus pe o acțiune de 5 stele cu copii din Vața de Jos. Bravo, Alexe, ține-o tot așa.

Dîlv s-a întâlnit cu elevii și cu drag a vorbit de toate cu ei, așa cum trebuie să facă un model pentru tineri și/sau un tânăr politician: „Se spune că trebuie să oferi ceva comunității în care te-ai născut și format.

Astăzi am petrecut puțin timp alături de un grup de copii de clasa a opta de la școala gimnazială Vața de Jos, cu care am povestit despre cariera pe care vor să o urmeze. Chiar dacă încă sunt tineri, este important să le transmitem din lucrurile pe care noi le-am trăit, mai ales din punct de vedere profesional, iar dacă săptămâna trecută am discutat cu parlamentari despre importanța orientării profesionale în școli, de săptămâna aceasta am început să discutăm cu tinerii.

Din păcate, numărul de copii din mediul rural a scăzut în ultimii ani, însă, eu cred că Vața de Jos va fi o comunitate care va crește în următorii ani, deoarece aici lucrurile evoluează spre o comună cu o calitate a vieții ridicată. Deschiderea stațiunii Vata Bai este un factor cheie din mai multe puncte de vedere, inclusiv a locurilor de muncă care se creează aici” a declarat după întâlnire, avocatul Alex Dîlv.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *