Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Lista completa cu Invitați Speciali de la Technology & Innovation Summit – Networking Event

Având în vedere dinamica actuală a societății, inovația de astăzi este, deja, istoria de mâine, iar preocuparea pentru adaptare sau reinventare este firească și permanentă.

Technology & Innovantion – Summit – Networking event organizat prin platforma X Party and Networking (XPN) își propune să pună la aceeasi masa jucatori din diverse sectoare de business, academice si institutionale din sfera tehnologiei și inovației pentru discutii tematice si realizarea networkingului, acestea fiind esentiale pentru crearea de colaborari si parteneriate necesare optimizării produselor și serviciilor dar și proceselor cu care acestia operează. Formatul evenimentului încurajează discutiile libere, într-o ambianță caracteristică evenimentelor de high-end networking.

Participanți:

Evenimentul permite un dialog multilateral, între reprezentanți de top ai companiilor din sfera tehnologiei, a industriei si lideri in inovare si cercetare.

Pentru un networking multidisciplinar, vor fi alaturi de noi re­prezen­tanţi ai medi­ului de bu­sin­e­­ss variat (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori ş.­a.), rep­re­zentanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ţi, no­tari,ş.­a), med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti, reprezentanti ai mediului diplomatic si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, Romania dar şi din străină­­tate.

Program:

  • Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
  • Ora 18:30 Deschiderea evenimentului, pr­­­­­ezentarea pa­r­tenerilor si invitatilor speciali
  • Ora 19:00 Sesiunea de Net­­­­­working

Locația: Chios, Parcul Central

Condiții de participare:

!!! DRESS CODE OBLIGATORIU: Business ( obligatoriu : costum sau sacou, camasa, pantofi, pantaloni costum ; interzis: tricou, pantaloni sport sau pantofi sport-„adidasi”, pulover).

ATENTIE!!! In cazul nerespectarii codului vestimentar se va restrictiona accesul la eveniment!

  • Taxa Early-Bird ( pana in 26 sept ) – 100 lei
  • Taxa Standard (  27 sept – 23 oct ) – 150 lei
  • Taxa Last Minute ( 24 oct – 26 oct ) – 200 lei
  • Taxa platita cash la eveniment – 300 lei

La acest eveniment se returneaza valoarea biletelor doar in cazul in care evenimentul se anuleaza.

Pentru a va inscrie in baza noastra de date si a primi notificari in legatura cu editiile viitoare ale evenimentului va invitam sa completati formularul din urmatorul link: https://mailchi.mp/2e7c3469075c/signupxpartynetworking

Detalii despre eveniment pe: xpn@intelglobalis.ro

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *