Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Revin sau nu „acasă”, în PSD Cluj, primarii din Turda și Dej, Cristian Matei și Costan Morar?

În ultimele săptămâni mai multe zvonuri au fost circulat în piața politică cu privire la o posibilă revenire a primarilor din Turda și Dej în PSD Cluj, din diferite rațiuni.

De exemplu, săptămâna trecută, chiar pentru a preîntâmpina unele mișcări de trupe, fostul deputat Cornel Itu, care conduce organizația din Dej (una dintre puținele organizații funcționale ale PSD Cluj) a aruncat pe piață variantele filialei locale pentru primărie, de teama unei răzgândeli a conducerii județene în 2024.

Astfel PSD Dej a anunțat săptămâna trecută următoarele: „În cadrul unei întâlniri cu activul de organizație, PSD Dej a încheiat o etapă esențială în procesul de desemnare a candidatului pentru funcția de primar al municipiului Dej în vederea alegerilor locale din 2024. Această etapă a inclus o manifestare transparentă a intenției de a candida și un răspuns la interpelările membrilor organizației.

În urma discuțiilor, cele trei persoane care și-au manifestat intenția de candidatură sunt: Mircea Florin BIBAN, de profesie inginer, Cristian CHIFOR, de profesie inginer, Grigore CRĂCIUN, de profesie inginer”.

Bun, mișcarea, teoretic s-a înscris în planul de campanie a anului 2024, în realitate fiind o temere pentru o posibilă întoarcere a primarului de Dej, Costan Morar în PSD Cluj

Revin sau nu „acasă”, în PSD Cluj, primarii din Turda și Dej, Cristian Matei și Costan Morar?

Apuseni Info vă precizează și de ce zvonistica nu are fundament și e lipsită de temei:

  • Astăzi, în Turda și în Dej, Cristian Matei și Costan Morar nu au contracandidați serioși. Ambii au atras un purcoi de bani pentru proiecte locale prin PNDL, Anghel Saligny, PNRR și alte fonduri europene încât au ce contabiliza electoral în 2024 cât pentru opt ani, nu pentru patru.
  • PNL stă bine în ultimul sondaj de opinie județean (Emil Boc și Alin Tișe iar bat nominal peste 50%), raportat la contextul național, iar procentul de astăzi al PNL Cluj, chiar dacă mai mic ca în 2020, va menține filiala județeană pe locul I. Revenirea la PSD Cluj ar însemna pentru cei doi primari bătaia pentru locul IV cu AUR Cluj, căci USR și UDMR sunt cu mult peste PSD la Cluj. Îl vedeți pe Matei conducând la bordul unui Tico politic?
  • Îl vedeți pe Cristian Matei stând la masă cu Răzvănel din Turda? Concepând strategii de campanie, consultându-se cu Răzvănel? Hahhahahahahaaaaa Ne cufurim pe noi de râs Hahhahahahahahahaaaaa. Nici ospătar nu-l dorește Matei, darămite bucătar 🙂 vă spunem noi!
  • Hahahahahhaaaaaaa mai e o vorbă, Răzvănele, așa ca între bistrițeni. Păi băi, dacă bistrițeanul Radu Moldovan nu te primește la masă, te-ar primi bistrițeanul Cristian Matei ?
  • Acum sincer, îl vedeți pe Cristian Matei consultându-se cu Alexandru Cordoș. În ce fraților? În ce să se consulte Cristian Matei cu Sandu? în ce??!?!?!?!
  • Nu în ultimul rând, să ne amintim de Costan Morar. Unde să se întoarcă? La Cornel 🙂 Hahahhahahaaa să vă amintim de un episod frumos din biroul dlui. Rus 🙂 La un moment dat, norii s-au repezit deasupra biroului dlui. Rus. Cornel Itu și-a aruncat haina de pe el sărind ca ars de pe fotoliu spre Costan Morar dorind să-l cuprindă în brațe cu toată dragostea sa. Noroc cu ministrul Ioan Rus care a răcit din fașă conflagrația 🙂 hahahhahahahahahaahaaaaaaaaaaaa și de Remus Lăpușan care râdea bine de tot…
  • Adică no…. de la stat la masă cu Emil Boc, Alin Tișe și Daniel Buda, la stat la masă cu Sandu… Isuse Hristoase, opriți planeta că murim de râs !!!!! :))))

Deci nu, fraților, Cristian Matei și Costan Morar nu revin în PSD Cluj. Ar fi o variantă de 1% să-i vedeți înapoi dacă ar fi șefi de organizație județeană, altfel, de ce să-și sărăcească voturile pentru PSD Cluj?

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *