Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un bărbat a murit într-un accident pe DN76, la ieșire din Brad: Victima a pătruns pe contrasens și s-a izbit de o autoutilitară!

În data de 23 octombrie 2023, în jurul orei 10:30, un bărbat de 56 de ani, din orașul Hațeg, în timp ce conducea un autoturism pe DN76 (la km 35+450m), din direcția Oradea către Brad, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autoutilitara condusă  de un bărbat de 32 de ani, din comuna Baia de Criș, care se deplasa din direcția Brad către Oradea.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 32 de ani și a unui pasager de 34 de ani, din comuna Ribița, aflat în autoturismul condus de acesta, precum și decesul conducătorului auto de 56 de ani (cadavrul bărbatului a fost preluat de către reprezentanții S.J.M.L. Hunedoara-Deva, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor exacte ale decesului).

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în cadrul căruia vor fi stabilite cauzele exacte ale producerii evenimentului rutier.

Loading

1 thought on “Un bărbat a murit într-un accident pe DN76, la ieșire din Brad: Victima a pătruns pe contrasens și s-a izbit de o autoutilitară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *