Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

39 de elevi din Brad, Deva, Orăștie și Câmpeni au participat la concursul CodingContest organizat de Liceul „Avram Iancu” din Brad

39 de elevi din Brad, Deva, Orăștie și Câmpeni au participat la concursul CodingContest organizat de Liceul „Avram Iancu” din Brad.

„Au participat 39 de elevi, organizați în 12 echipe reprezentând Colegiul Național Decebal, Deva, Colegiul Național Regina Maria, Deva, Liceul Aurel Vlaicu, Orăștie, Colegiul Național Avram Iancu Câmpeni și bineînțeles LTAI.

A fost un concurs cu provocări neașteptate(probleme cu furnizarea de internet la Brad, probleme tehnice cu platforma de concurs, și greșeli în specificația problemei trei), provocări care au generat o competiție extrem de strânsa cu un final dramatic. Copii de la Câmpeni – prin echipa OneAndZero au fost cei care și-au păstrat calmul și au reușit să câștige cu un avans de doar un minut și 20 de secunde. Echipele noastre au avut performanțele cu care ne-au obișnuit: WCodKilla a ocupat locul 2, 3xkatt poziția 3 iar Racheta locul 6, toate cu același nivel de punctaj ca și campionii. A patra echipa LTAI, echipa de juniori formată doar din elevi de clasa a-10-a, Kamikaze a luat un onorabil loc 9, reușind să facă doar cu un nivel mai puțin decât câștigătorii.

Sponsorul CloudFlight a oferit premii câștigătorilor, iar LTAI a oferit pentru toată lumea tricouri și pizza” au anunțat oficialii liceului din Brad.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *