Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Peste 22.000 de țigarete de contrabandă au fost confiscate de polițiștii bihoreni, de la un bărbat, depistat în flagrant delict

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 10.00, pe strada Piața 22 Decembrie din municipiul Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit, în habitaclul autovehiculului, 22.420 de țigarete (1.121 de pachete de țigări) netimbrate sau cu timbru neconform, de diferite mărci, în legătură cu care există suspiciunea că ar proveni din contrabandă.

Prejudiciul cauzat astfel bugetului consolidat al statului este estimat la peste 20.000 de lei.

Întreaga cantitate de țigarete descoperită în autoutilitară a fost indisponibilizată în vederea cercetărilor. De asemenea, au fost indisponibilizați, în vederea recuperării prejudiciului, 12.168 de lei și 260 de euro, bani descoperiți asupra bărbatului de 47 de ani.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, varianta asimilată, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *