Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Vasile Manu: Generația de tineri din ziua de azi e una de panseluțe când nu sunt în stare să meargă pe jos la școală

Jurnalistul de la Foaia Transilvană și totodată fondatorul eClujeanul, Vasile Manu, afirmă un adevăr dureros: generația de tineri din ziua de azi e una de panseluțe când nu sunt în stare să meargă pe jos la școală.

„Generația de tineri din ziua de azi e una de panseluțe când nu sunt în stare să meargă pe jos la școală, în același cartier, și le trebuie să se urce în autobuz pentru două stații. Și mai sunt și părinții ăia care trebuie ei să își ducă odraslele cu mașina până în fața porții, că altfel nu se simt bine. Cred că dacă s-ar putea i-ar duce până în sala de clasă cu mașina.

Asta e generația de copii-problemă care vor avea probleme de adaptabilitate în societate în viitor.

Nu mă pot abține să nu o bag cu = pevremeamea, mergeam pe jos sau cu autobuzul la școală și nu am murit deloc.

Jurnalistul de la Foaia Transilvană și totodată fondatorul eClujeanul – Vasile Manu

Generația actuală de părinți tineri parcă a înnebunit, devenind mult prea ultraprotectivi cu pruncii lor, dar nu realizează că mai rău le fac copiilor cu o astfel de creștere. Mergem la urgențe cum se julește puțin sau le curge nasul. Nu e ok. Când eram noi ăștia de 30+ copii mici și nu juleam, dădeam un pic cu rivanol pe genunchi sau cot și eram la fotbal sau la joacă înapoi. Ne curgea nasul, stăteam acasă o zi, beam un ceai și eram la școală a doua zi.

Faine vremuri am prins noi cei din generația 80-90, triste vremuri trăiesc tinerii născuți după anii 2000, niște zombie digitali care nu știu să trăiască arată jurnalistul Vasile Manu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *