Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ziua Armatei Române la Cluj – AUR îl acuză pe Emil Boc că a politizat evenimentul: Partidele nefireștii coaliții sunt cele care ne împing în războaie

Cu ocazia Zilei Armatei Române, la Monumentul Eroilor celui De-al Doilea Război Mondial din Cimitirul Eroilor a avut loc o ceremonie militară și religioasă de depuneri de coroane de flori la care a participat și o delegație AUR, condusă de coordonatorul județean – Cristian Sipoș și deputatul Alin Coleșa.

„Ziua de 25 octombrie o onorăm an de an și o dedicăm tuturor celor care au îmbrăcat uniforma militară luptând în istorie pentru apărarea României şi celor care, astăzi, sunt prezenţi permanent la datorie pentru a asigura capacitatea defensivă a României, siguranța, la un nivel adecvat cerinţelor actuale de securitate sau ne poartă drapelul cu cinste în afara ţării.

Soldații români sunt adevăraţi profesionişti, bărbați devotaţi României şi hainei militare, care prin modul în care înţeleg să-şi facă datoria față de patrie întăresc credibilitatea României în plan extern” a declarat Cristian Sipoș.

Ilie Coleșa: Armata română face parte din ființa noastră națională

Deputatul de Cluj al AUR, Alin Coleșa, la rându-i a apreciat importanța zilei însă l-a și acuzat pe primarul Emil Boc pentru „politizarea” evenimentului: „Libertatea este viața noastră. Datoria armatei este să ne apare libertatea de amenințările externe. Și a făcut-o de fiecare dată, chiar și cu prețul vieții.

Pe 25 octombrie serbăm dezrobirea ultimei brazde de pământ românesc de sub jugul hortisto-nazist. Dumnezeu să-i ierte și să le răsplătească jertfa ostașilor români care au luptat pentru libertate și demnitatea, pentru întregirea neamului nostru românesc!

Azi, la mormintele eroilor, domn’ primar nu s-a putut abține să nu politizeze subiectul în mod grosolan. Din fericire îndemnul domniei sale de a vota la viitoarele alegeri împotriva celor care susțin războiul și violența a fost o autocritică perfectă. Partidele nefireștii coaliții sunt cei care ne împing în războaie externe care nu sunt ale noastre și cei care promovează măsuri violente împotriva libertăților elementare, atât la vedere, cât și în ascuns. Să urmăm îndemnul dânsului și să nu-i mai votăm, și-au dovedit măsura violenței și a lipsei de valori adevărate!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *