Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

„Transalpina Aradului” din Apuseni, drumul Dieci – Dezna a fost finalizat: Este superb și face legătura între DN7 și Munţii Codru Moma

Consiliul Județean a recepționat lucrările la drumul Dieci-Dezna, un drum construit practic de la zero. Lungimea tronsonului este de 11,3 kilometri, iar valoarea lucrării este de 24.214.451 lei (221.050 lei contribuția CJA). Drumul este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Așa cum am promis, e gata «Transalpina» Aradului! Am finalizat drumul Dieci-Dezna! Astăzi am început recepția drumului în lungime de 11,3 km, asfaltat pentru prima oară în existența sa! Drumul, o lucrare a Consiliului Județean Arad, face legătura între DN 7 și Munţii Codru Moma, pe varianta Juliţa-Mădrigeşti-Gurahonţ-Dieci-Dezna-Moneasa. Odată cu acest tronson, am modernizat toate drumurile județene din zona Sebiș și Gurahonț!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Modernizarea drumului aduce nu doar confort rutier localnicilor, ci și un potențial de atragere a investitorilor, în special ai celor din turism, datorită peisajului natural extraordinar.

Și acest drum face parte din proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere județene asumat de către actuala conducere a Consiliului Județean. Până în prezent, în șapte ani, s-au modernizat sau sunt în curs de modernizare (cu finanțarea asigurată) peste 850 de km de drum!

Loading

1 thought on “„Transalpina Aradului” din Apuseni, drumul Dieci – Dezna a fost finalizat: Este superb și face legătura între DN7 și Munţii Codru Moma

  1. eu zic ca ar trebui redenumit transalpina in „TransDieciDezna parangului” la cat e de fain drumu asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *