Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ansamblul folcloric „Cununa Apusenilor” din Gilău va fi prezent duminică pe scena Festivalului Jocului Tradițional

Membrii Ansamblului folcloric „Cununa Apusenilor” al Casei de Cultură „Dumitru Sopon” din Gilău, director artistic Marcela Cîmpan Vele, instructori coregrafi Ciprian și Nicoleta Mureșan, primaș Alin Roman, vor fi prezenți duminică, 29 octombrie 2023, pe scena Festivalului Jocului Tradițional.

Este un ansamblu care face cinste județului Cluj. În anul 2012 a câștigat trofeul Festivalului internațional de tradiții și obiceiuri populare din Wisla, Polonia. Totodată, în anul 2014 au câștigat Trofeul Festivalului „Peștișorul de Aur” de la Tulcea, iar în 2021 Trofeul Festivalului-Concurs Internaţional de folclor montan din Zakopane, Polonia.

De asemenea, au dus jocurile din județ și din Transilvania peste tot în țară, dar și în țări, precum: Italia, China, Mexic și Columbia.

Duminică, 29 octombrie 2023, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, vor evolua în cadrul „Festivalul jocului tradițional”.

Acces pe bază de bilet – https://www.entertix.ro/…/festivalul-jocului…

Bilete puteți cumpăra și din Librăriile Cărturești din Cluj – Vivo Mall și Iulius Mall. Totodată, se vor putea achiziționa și în ziua spectacolului, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”.

Eveniment organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *