Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cât ar costa o „cârpeală temporară” care ar opri distrugerea mașinilor la ieșirea din Brad spre Crișcior?

După cum se știe, în acest moment se lucrează la DN74 Brad – Crișcior pe segmente, însă până la finalizare, mașinile oamenilor din zonă se fac praf la ieșirea din Brad spre Crișcior. Așa, la prima strigare, Voicu Ienci a calculat cât ar costa o „cârpeală temporară” care ar opri distrugerea mașinilor la ieșirea din Brad spre Crișcior.

„7.500 lei materialul, mai adaugam 7.500 manopera – total 15.000 lei. Cam atat ar costa remedierea provizorie a celor aproximativ 500 de metri de drum spart pe jumatate, care rupe masinile de 4 luni de zile pe strada Motilor, la iesirea din Brad spre Criscior.

15.000 de lei fata de uzura extrema a, poate, 1000-2000 de masini, care circula zilnic pe acest sector de drum, carora craterele le provoaca pagube de sute de mii de lei.

Bineinteles, e vorba de banii oamenilor aici, e vorba de cheltuiala fara rost si nedreapta din buzunarul bradeanului de rand, nu de banii primariei. Totodata e vorba si de nepasare criminala si nesimtire.

Investitiile, oricat de benefice si asteptate ar fi, nu se realizeaza in bataie de joc fata cetateni. Nu ne scade nimeni, nimic din impozite, nu ne va vinde nimeni gazul mai ieftin.

Intre timp masinile isi rup rotile si directia in continuare si le reparam pe banii nostri.

Domnule Cazacu, se aude? Anul viitor vor fi alegeri. Pot pune un pariu public cu dumneavoastra, ca veti avea minim o mie de voturi mai putin” a scris Ienci pe o rețea de socializare.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *