Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Nistor: Noul sediu al primăriei Crișcior este format din spații moderne, extinse și primitoare

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, a participat sâmbătă, 28 octombrie, la două evenimente importante pentru comunitatea locală din Crișcior.

„Inaugurarea noului sediu al Primăriei Comunei Crișcior mi-a oferit încă o dată ocazia de a aprecia în mod sincer hărnicia și priceperea primarului Ovidiu Furdui, pe care îl felicit pentru realizarea acestui obiectiv. Astăzi, noul sediu al Primăriei este format din spații moderne, extinse și primitoare, în care atât cetățenii, cât și angajații administrației locale, se simt bine primiți.

Și, pentru că am amintit de spațiile primitoare, vă mărturisesc că am participat cu multă bucurie la ceremonia organizată la Casa Căsătoriilor, prin care familiile care au împlinit în acest an 50 de ani de căsnicie au primit, în mod simbolic, recunoștința, prețuirea și aprecierea întregii comunități. Le urez și eu un călduros La mulți ani! și le doresc tuturor multă sănătate!

Mulțumesc primarului Ovidiu Furdui pentru invitația de a participa la aceste momente emoționant și la celelalte evenimente pregătite cu ocazia Târgului de Toamnă – Culegem roadele la Crișcior” a declarat liderul județului Hunedoara.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *