Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Vetuța Stănescu: Primarii Ghilean (Bucureșci) și Jurca (Blăjeni) au semnat contractele de finanțare pentru două obiective investiționale importante

Ministrul liberal la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Ioan Veştea și primarii comunelor Bucureșci și Blăjeni au semnat contractele de finanțare pentru două obiective investiționale foarte importante pentru locuitorii din Bucureșci și Blăjeni, a anunțat astăzi președintele PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu.

„Astfel, de la bugetul MDLPA a fost alocată suma de 480.647,04 lei în vederea implementării proiectului <<Alimentare cu apă sat Șesuri comuna Bucureșci, județ Hunedoara>>.

Alte 9,8 milioane de lei sunt repartizate pentru proiectul <<Modernizare drumuri vicinale și drumuri de interes local în comuna Blăjeni, județ Hunedoara>>.

Acești bani guvernamentali reprezintă adevărate baloane de oxigen pentru primari, care pot astfel să completeze fondurile de la bugetul local.

Îi felicit pe primarii celor două localități hunedorene – Mircea Florin Ghilean și Horia Flavius Jurca, precum și echipele din administrațiile publice locale pentru că au gândit și au depus proiecte utile comunităților și, de asemenea, îi felicit pe toți edilii care au înțeles importanța acestor linii de finanțare menite să aducă condiții mai bune de trai oamenilor din aceste zone” a anunțat liderul PNL Hunedoara.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *