Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Bogdan Șerb: Sportivii de la „ACS Șerb Brothers Gym Brad” au reușit victoria și au câștigat publicul!

Prima Gala de Box la Brad “Memorialul de Box „Ioan Turica” 2023 Brad a venit cu rezultate spectaculoase pentru sportivii brădeni.

Cu ocazia desfășurării primei Gale internaționale de Box la Brad, AS Șerb Brothers Gym a participat cu un număr de trei pugiliști, care au obținut următoarele rezultate:

  • David David, câștigător la puncte.
  • Jurca Eduard, învins la puncte.
  • Sortan Eduard, câștigător la puncte, marcând Main Eventual galei;

Competiția s-a desfășurat prin organizarea primăriei Brad și a Asociației județene de box.

Simbolul și inspirația denumirii galei de box a fost acordată în onoarea defunctului antrenor de box, Ioan Turica, un părinte al tuturor boxerilor din Brad.

Șerb: Sportivii brădeni au reușit victoria și au câștigat publicul

„Sportivii de la ACS Serb Brothers Gym Brad au reușit Victoria și au câștigat publicul! Țineți aproape pentru Ediția cu numărul 2 in 2024!” a declarat după gală, Bogdan Șerb, sufletul clubului sportiv.

Cazacu: Primaria Municipiului Brad își propune organizarea anuală a unei asemenea competiții sportive

„A fost o seară frumoasă dedicată boxului si iubitorilor de sport din municipiul Brad. Intr-o atmosferă specială, ne-am bucurat mult să vedem determinarea sportivilor în lupta lor pentru o medalie.

Ne-am bucurat de condițiile foarte bune oferite de noua Sală de Sport a Scolii Mircea Sântimbreanu Brad.

Am cinstit memoria unui om deosebit și antrenor de succes din municipiul nostru, IOAN TURICĂ.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru buna desfașurare a galei: sportivilor, echipa din Primăria Municipiului Brad, Consiliului Local Brad, Federației Române de Box, Asociației Judetene de Box Hunedoara, Clubului Sportiv Municipal Aurul Brad, arbitrilor, partenerilor, oficialilor și sponsorilor.

Primaria Municipiului Brad își propune organizarea anuală a unei asemenea competiții sportive, pentru promovarea sportului in rândul tinerilor din municipiul nostru” a declarat după eveniment primarul Florin Cazacu.

Despre A.S. Șerb Brothers Gym Brad

A.S. Șerb Brothers Gym Brad este un club sportiv, care promovează boxul, înființat în municipiul Brad de Bogdan Șerb și Sorel Șerb, ambii foști sportivi și pugiliști din Municipiul Brad.

Clubul s-a înființat că replica a desființării secției de box a AS Aurul Brad, că urmare a nevoii de promovare a acestui sport competitiv dar și pentru a duce mai departe o tradiție municipală.

In prezent, clubul deține o sala de sport, complet funcțională în clădirea Cargo de pe strada Botău, unde își desfășoară antrenamentele un număr de aproximativ 20 de sportivi.

Loading

1 thought on “Bogdan Șerb: Sportivii de la „ACS Șerb Brothers Gym Brad” au reușit victoria și au câștigat publicul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *