Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Partidul condus de Ludovic Orban, Forța Dreptei, intră în alianță cu USR și PMP pentru alegerile din 2024

Consiliul Național al Forța Dreptei a anunțat decizia de a iniția demersurile pentru formarea unei alianțe politice de centru-dreapta, ca răspuns la situația actuală a guvernării PSD-PNL. Această mișcare vine ca o alternativă la ceea ce Forța Dreptei numește „coaliția trădării românilor”, având ca scop principal oferirea unei soluții politice diferite pentru România.

„Consiliul Național al Forța Dreptei a hotărât, în contextul falimentului guvernamental evident patronat de PSD – PNL, coaliția trădării românilor, să declanșeze demersurile absolut necesare pentru constituirea polului de centru-dreapta, alternativa politică de care România are nevoie.

În cadrul reuniunii Consiliului Național desfășurate luni la București, președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost mandatat să stabilească, de comun acord cu președintele USR și președintele PMP, inițierea oficială a discuțiilor pentru constituirea alianței de centru-dreapta în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul electoral 2024.

Totodată, Consiliul Național a validat componența echipei desemnate de Biroul Politic Național pentru a purta discuții aprofundate cu toți posibilii parteneri pentru constituirea alianței de centru-dreapta.

Forța Dreptei își exprimă deplina încredere că o construcție politică de centru-dreapta, alături de formațiunile politice democratice din Opoziție, va antrena energiile pozitive din societate și va determina alăturarea în acest proiect politic și a celor mai importanți actori din societatea civilă, din mediul de afaceri și din structurile asociative care reprezintă cetățenii activi din România” arată oficialii partidului Forța Dreptei.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *