Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un polițist inimos reconstruiește casa unui om care a fost distrusă într-un incendiu!

Așa DA: un polițist inimos, Andrei Șerb, din Brad, reconstruiește casa unui om care a fost distrusă de un incendiu în satul Uibărești, comuna Ribița, județul Hunedoara. Apuseni Info a relatat acum două săptămâni despre nefericitul eveniment – O casă din Uibărești a luat foc: Cauza probabilă a incendiului a fost un coș de fum degradat, necurățat și neprotejat termic.

„In urma incendiului, a fost distrusa întreaga casă. Practic pereții rămași, nu mai pot susține un nou acoperiș.

Întreaga comunitate este alaturi de Vasilica. In sprijinul lui au venit și alte firme de materiale de construcții.

Într-un final, cred că vom reuși să îi reconstruim o noua căsuța in aceiași curte. Evoluția evenimentelor am expus-o pe profilul meu de Facebook unde am cerut sprijinul oamenilor pentru a-l ajuta pe Vasilică .

Datorita oamenilor cu suflet mare, am reușit să facem rost de o buna parte din materiale inclusiv bani din donații.

Pe calea dvs.atat eu cât și Clesiu Vasile ( Vasilică ) am vrea sa aducem mulțumiri tuturor celor care l-au ajutat până acum . Totodată, doresc sa arăt că încă este nevoie in continuare de materiale de construcții, diverse, iar prin intermediul vostru cred da glasul nostru se va face auzit mai bine.

Orice mana de ajutor este primită cu drag.

Despre Vasilică … crescut de bunici, după ce mama lui l-a părăsit iar tatăl a decedat de când era foarte mic. In prezent, bunicii săi sunt decedați lasandu-i moștenire casa care în prezent e făcută scrum. Vasilică lucrează la Drupo, pe cilindru, e o persoana vesela, politicoasă și foarte harnica. Se tine de serviciu cu foarte multa conștiința și este bine văzut la locul de munca. Nu e însurat și nici nu are copii. In prezent locuiește la niste vecini...” ne-a anunțat inimosul polițistAndrei Șerb, care este și șef de post în comuna Ribița.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *