Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Bogdan Hăulică îi răspunde Pollyannei Hangan în speța achiziției a 2 Drug Teste: Critica își are rostul și își atinge scopul atunci când rămâne în sfera rațiunii

Apuseni Info vă relata ieri că deputatul USR de Hunedoara, Pollyanna Hangan, îl acuză pe Laurențiu Nistor că e „tiran” după ce membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Hunedoara, toți consilierii județeni și conducerea Consiliului Județean Hunedoara au donat bani pentru achiziționarea a două Drug Test performante la inițiativa președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, care a primit pe birou o adresă de la ATOP, prin care solicitau fonduri pentru Drug TestDeputatul Pollyanna Hangan acuză: ATOP Hunedoara – feuda lui Nistor!

Ulterior, șeful de cabinet al Președintelui Consiliului Județean Hunedoara – Bogdan Hăulică i-a răspuns Pollyannei Hangan: „Combaterea consumului de droguri nu e o joacă! Fenomenul ia amploare!

Nu s-a strâns bine suma pentru achiziția celor două Drug Teste necesare județului Hunedoara, că au și apărut instanțele morale de serviciu să scrâșnească meschinele lor concluzii: „Tiranul” Nistor bagă mâna în buzunarele aleșilor și ale membrilor ATOP!

Aproape că lăcrimează ochiul critic de „necazul” abătut asupra aleșilor județului, într-o zi de marți, îngenuncheați financiar mai rău decât ar fi putut să o facă vreodată ANAF-ul.

Dar, să vedem cum Binele devine rău, iar Răul devine… relativ, doar pentru că este mai convenabil și servește scopurilor concepute în bezna post-adevărului.

Pe scurt, în lipsa unui buget, ATOP a solicitat sprijin pentru achiziția unui Drug Test. Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, a făcut o propunere corectă, o provocare: donăm indemnizațiile (președinte, vicepreședinți, administrator public, membrii ATOP) și cumpărăm nu un Drug Test, ci două. În unanimitate, consilierii județeni și-au dat acceptul în plenul ședinței. Necesitatea nu se discută. Nimeni nu s-a opus, nimeni nu s-a abținut. Acceptă și membrii ATOP, unii din convingere, alții de rușine. Dar acceptă, pentru că problema consumului de droguri este mult prea importantă. Cu toate acestea, suntem asaltați: „e rău”, „nu e bine”, „nu așa”.

Haideți să încercăm o traducere a demersului și pentru cei care se opun cu orice chip rațiunii. Ce este greșit, imoral sau nepotrivit în faptul că aleșii fac „un efort” și renunță la una dintre cele 48 de indemnizații încasate în timpul unui mandat pentru un scop mai mult decât necesar, nobil: limitarea consumului de substanțe interzise? Care este paguba sau necazul? Ce-ar fi ca toți aleșii să facă același lucru măcar cu o parte din indemnizația pe care o încasează, o dată pe an sau o dată la patru ani? DE CE NU?

Aderarea la o cauză nobilă este rezultatul unui demers interior al fiecărui om, mai degrabă o problemă de conștiință. Așa cum, tot o problemă de conștiință este și modul în care tratezi, ca om, gesturile celor care aleg să se implice!

Critica își are rostul și își atinge scopul atunci când rămâne în sfera rațiunii. În afara acesteia, este doar un instrument folosit în mod meschin pentru a servi alte interese, străine de nevoile societății în care trăim.

Deocamdată, din fericire, faptele cântăresc mai mult decât vorbele. Orice gest făcut în sprijinul asigurării unui viitor sigur pentru tineri merită susținut și apreciat!

Apuseni Info consideră interesantă intervenția lui Hăulică și mai așteptăm în viitor astfel de reacții politice. Pentru PSD Hunedoara, Hăulică ar fi un real câștig.

Loading

3 thoughts on “Bogdan Hăulică îi răspunde Pollyannei Hangan în speța achiziției a 2 Drug Teste: Critica își are rostul și își atinge scopul atunci când rămâne în sfera rațiunii

  1. D-le Bogdan Hăulică, după ce ași promovat impostura în calitate de anonim ziarist pe la Realitatea sau alte „fițuici hunedorene” de propagandă socialistă , v-ați găsit stăpânul ,care a procedat ca în anii ’90 : „nu-ți convine , așteaptă la rând alții „. Se pare că domnul Nistor a rămas ancorat în 1989 ,neevoluând cu nimic din punct de vedere intelectual ,moral și al pilelor. D-na Hangan și-a expus un punct de vedere verificabil de către oricine știe să citească . Apropo, știți ce funcție de conducere avea d-l Nistor în 1989? Vă spun eu: tractorist șef la CAP Șoimuș. Dacă tot dorea să facă o chetă are suficiente amante cărora să le ceară, poate începe cu ministra , cu directoarea , inspectoarea…….Sunt prea multe 🙂

  2. D-le Bogdan Hăulică, după ce ați promovat impostura în calitate de anonim ziarist pe la Realitatea sau alte „fițuici hunedorene” de propagandă socialistă , v-ați găsit stăpânul ,care a procedat ca în anii ’90 : „nu-ți convine , așteaptă la rând alții „. Se pare că domnul Nistor a rămas ancorat în 1989 ,neevoluând cu nimic din punct de vedere intelectual ,moral și al pilelor. D-na Hangan și-a expus un punct de vedere verificabil de către oricine știe să citească . Apropo, știți ce funcție de conducere avea d-l Nistor în 1989? Vă spun eu: tractorist șef la CAP Șoimuș. Dacă tot dorea să facă o chetă are suficiente amante cărora să le ceară, poate începe cu ministra , cu directoarea , inspectoarea…….Sunt prea multe 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *