Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Dorin Sorin David îi răspunde dur lui Matei: „Și tu descarci frigiderele pe trotuar și încurci circulația pietonilor. Da na, la tine nu se pune”

Dorin Sorin David i-a replicat imediat lui Raul Matei după ce acesta l-a criticat astăzi, dur – „Ce bine-mi amintesc acum, erai ca ploaia fără nori și curcubeu ți-eram în drum, peste flori…”. Raul Matei îl dă KO în prima repriză „colegului” Dorin Sorin David.

„Raul Florin Matei. De când am plecat din consiliu nu prea mai ai cua cine te certa. Primarul nu-ți mai ajunge. Relatam un caz, care din păcate mi sa întâmplat mie.Ce este așa grav ?

În ce privește parcarea mașinilor mele în față casei nu este o ilegalitate . Nimeni în acest oraș nu plătește parcare, la case.

PS. Și tu descarci frigiderele pe trotuar și încurci circulația pietonilor. Da na, la tine nu se pune. Nu te poți dezice de răutatea din tine, ai zgândărit-o cu ceva tare, în seara asta. Să-ți fie de bine” i-a răspuns Dorin Sorin David lui Raul Matei.

Uite așa, după ce opoziția și-a făcut seppuku în seara asta, Florin Cazacu va lua în 2024 – 76,23% la alegeri și PSD la Brad – 66,85% poate cu Fane din nou viceprimar (ceea ce ar fi mișto, nu că Oprișa nu e un tip fain, un zâmbăreț), cu PNL, AUR și USR în Consiliul Local în boxa opoziției… fără putere și vlagă. Oare Doru ce va face? Oare Nuțea ce va face?

Loading

1 thought on “Dorin Sorin David îi răspunde dur lui Matei: „Și tu descarci frigiderele pe trotuar și încurci circulația pietonilor. Da na, la tine nu se pune”

  1. Nu era nicio răutate, era doar o constatare a unui fapt real. Nici măcar ceartă. 😉 Toate autoturismele înmatriculate/înregistrate pe teritoriul municipiului Brad, conform hotărârii de Consiliu Local aprobată și votată ( inclusiv de dvs, ) și care folosesc/ocupă domeniul public trebuie să plătească o taxă anuală. Deci și cei de la case. 😉 Eu folosesc ocazional trotuarul din fața magazinului pentru a descărca marfa deoarece sunt obligat de administrația Cazacu, nu de plăcere. Iar asta nu este o scuză. Ușa de aprovizionare din spatele magazinului este mai mereu blocată de mașinile unor cetățeni. Fapt adus în nenumărate rânduri la cunostința funcționarilor din Primăria Brad. Intervenția mea nu a fost una politică, a fost una lămuritoare. Mie dacă mi s-ar fi întâmplat așa năcaz 😉 nu ieșeam public cu el, cunoscându-mi propriile fapte. Ar trebui să ne facem o introspecție serioasă și să acceptăm și o altă opinie, nu să ne tot victimizăm că altul e ăla rău și are ceva cu noi, noi care suntem buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *