Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ambasadorul Coreei de Sud a vizitat Munții Apuseni: Investitorii coreeni sunt interesați de oportunitățile din zona Abrud – Câmpeni

Ambasadorul Coreei de Sud a vizitat Munții Apuseni: Investitorii coreeni sunt interesați de oportunitățile din zona Abrud – Câmpeni. Diplomatul a răspuns invitației managerului SC Montana, Sorin Sălăgean.

„Am avut plăcerea și onoarea să mă întâlnesc miercuri, 1 noiembrie 2023, cu Excelența Sa, domnul Rim Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea de Sud în România.

Acesta a venit la Câmpeni, la invitația managerului SC Montana, Sorin Sălăgean.

Împreună cu colegul meu, primarul orașului Abrud, Cristian Albu, i-am făcut o prezentare detaliată a zonei noastre.

Am discutat cu ambasadorul despre oportunitățile de colaborare între orașul nostru și țara pe care o reprezintă. Și mă refer aici la oportunități pentru investitorii coreeni în zona Munților Apuseni, în special în domeniul turismului.

Vom păstra legătura cu ambasadorul și vom identifica împreună, direcții de dezvoltare a relațiilor de colaborare între administrația publică locală, mediul de afaceri din Câmpeni în ceea ce privește un parteneriat durabil.

Îi mulțumesc domnului ambasador pentru deschiderea de care a dat dovadă și lui Sorin Sălăgean pentru că a creat această oportunitate de a ne întâlni cu reprezentantul Republicii Coreea” a anunțat primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca.

Primarul din Abrud, Cristian Albu: Vizita de lucru a Excelenței Sale deschide un șir de oportunități de colaborare

„Am fost onorat să particip, cu prietenul și colegul meu, Cristian Pașca, Primarul orașului Câmpeni, la întâlnirea cu Excelența Sa, domnul Rim Kap-Soo, ambasadorul Republicii Coreea în România, la invitația domnului Sorin Sălăgean, managerul general al Montana Grup din Câmpeni, motiv pentru care le mulțumesc în numele orașului Abrud.

Vizita de lucru a Excelenței Sale deschide un șir de oportunități de colaborare, care ar putea da naștere unor investiții importante pentru regiunea noastră montană, cu un specific aparte pentru țara noastră.

Privim cu nădejde spre viitor și reiterăm ideea că împreună suntem mai puternici!” a precizat primarul din Abrud.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *