Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Raul Matei (USR), despre decizia lui Drulă de a o trage pe dreapta pe Lasconi: „Neinspirată decizie. Nu o împărtășesc.”

Raul Matei a ales să comunice când și cum are chef, curajos, prea puțin politic, mult personal, administrativ, fără orizonturi politice anunțate sau nu pe 2024. În această seară USR-istul Raul Matei anunță că nu împărtășește opinia conducerii USR de a o trage pe dreapta pe Elena Lasconi, după ce deschizătorul de listă la europarlamentare a USR a anunțat că a votat la referendumul pentru familia tradițională.

Matei, consilier local USR și unul dintre cei mai performanți în Hunedoara la alegerile din 2020, a declarat scurt: „neinspirată decizie. Nu o împărtășesc”.

Vă reamintim, Cătălin Drulă i-a cerut astăzi Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare – Cătălin Drulă i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare.

Apropo de comentariul lui Raul Matei, Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, care negociază o alianță electorală cu USR și PMP, a criticat la rându-i duminică decizia lui Cătălin Drulă de a o scoate pe Elena Lasconi de pe lista de candidați la europarlamentare după ce aceasta a declarat că a votat DA la referendumul pentru interzicerea căsătoriilor gay, susținut de Liviu Dragnea în 2018.

Loading

1 thought on “Raul Matei (USR), despre decizia lui Drulă de a o trage pe dreapta pe Lasconi: „Neinspirată decizie. Nu o împărtășesc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *