Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Stela Babău: Absolut șocantă întâmplarea cu Elena Lasconi, primar USR la Câmpulung Muscel!

Fostul șef al OFSD Bihor și președinte al PSD Beiuș, Stela Babău, i-a luat apărarea primarului USR din Câmpulung Muscel – Elena Lasconi, după ce aceasta a fost trasă pe dreapta de conducerea USR pentru faptul că a recunoscut că a votat DA la referendumul pentru familie.

„Absolut șocantă întâmplarea cu Elena Lasconi, primar USR la Câmpulung Muscel!

O femeie serioasă și drăguță, jurnalistă și vedetă TV înainte de intrarea în politică, ea s-a impus prin bun simț, prin bun gust, prin bună creștere, prin educație, prin fermitate, verticalitate și credință ortodoxă. Dând dovadă însă de o viclenie fără seamăn, cei din USR s-au folosit de notorietatea și credibilitatea ei, convingând-o să candideze pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Și iată că ardeleanca de la Deva a câștigat fără probleme în Muntenia și, dăruindu-se cu abnegație comunității care a ales-o, a ajuns, prin munca și realizările ei, cea mai respectată persoană din acest oraș. Acesta a fost, de bună seamă, și motivul pentru care problematicul partid care s-a folosit de ea, a promovat-o recent și pe prima poziție pe lista USR pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, cu argumentul că „Lasconi are rezultate excepționale la Primăria Câmpulung Muscel”! Foarte mulți ar fi pus ștampila „Votat” pe ea, convinși că este alegerea ideală, că această femeie model merită să reprezinte România în Parlamentul Europei. Ceea ce Elena Lasconi nu a știut, este faptul că a intrat într-un partid defect, extremist, corupt moral chiar de la vârf, cu o grilă de valori antinaționale periculoasă, cu infinită ipocrizie și un incredibil tupeu în tot ceea ce face.

Dna primar chiar crezuse că intrase într-un partid corect, pentru care adevărul este valoare directoare, pentru care patriotismul stă în dăruirea individului pentru propășirea patriei, pentru care corectitudinea și buna reputație sunt valori absolute…

În virtutea acelorași valori care i-au atras respectul și prețuirea comunității pe care o servește, Elena Lasconi a spus adevărul în ceea ce privește votul ei din 2018 la renumitul referendum național privind familia tradițională, la emisiunea „News Press” de la B1 TV. Așa cum era firesc, Elena Lasconi a votat „da” pentru familia tradițională, ea însăși și realizările ei fiind la o adică rezultatul acestei familii. USR boicotase referendumul, pe motiv că ar fi o încercare de limitare a drepturilor LGBT, oricum limitate, în România. Nimeni până acum nu credea că acest partid interzice totuși libertatea conștiinței, că Elena Lasconi ar fi trebuit să voteze „Nu”, chiar dacă ea simțea complet altfel. Și, cu „mânie proletară”, președintele de tristă reputație Cătălin Drulă a hotărât imediat, cu de la sine putere, s-o elimine pe merituoasa Lasconi de pe listă, dovedind astfel că în partidul lui primează valorile antinaționale! Reiese clar din această nefericită întâmplare, finalizată cu „expulzarea” unei femei impecabile de pe o listă care de fapt nu o merita, că partidul care a ales-o nu mai este deloc același cu cel din 2000, confirmând decăderea morală și procentuală care i se cască sub picioare.

Cred că reprezint părerea majorității femeilor din România când afirm că Elena Lasconi are valoare doar atâta timp cât este ea însăși, cât poate spune da pentru da și nu pentru nu. Țara noastră a ajuns în hăul în care este tocmai pentru că nu avem politicieni pe deplin integri, precum Elena Lasconi, politicieni care te mint privindu-te în ochi fără să clipească!

Felicitări Elena Lasconi și mult succes în tot ceea ce faci!” a apărat-o Stela Babău pe Lasconi.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *