Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ion Dumitrel a fost desemnat președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Centru

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a fost desemnat președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Centru, forul deliberativ de la nivel regional.

„Am fost desemnat astăzi președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională (CDR) Centru, forul deliberativ de la nivel regional.

Pe perioada cât voi deține această funcție, voi susține proiectele care vizează modernizarea Regiunii Centru. Fondurile europene reprezintă șansa României de a se dezvolta armonios și de a reduce diferențele care încă o mai despart de multe dintre țările din UE.

În cadrul ședinței CDR am discutat și analizat stadiul implementării programelor cu finanțare europeană gestionate de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, o atenție deosebită fiind acordată Programului Regiunea Centru 2021-2027, unde ADR Centru are rol de Autoritate de Management. Prin acest program s-a reușit descentralizarea implementării proiectelor europene, fondurile fiind solicitate conform nevoilor fiecărei regiuni” a declarat după alegere președintele Ion Dumitrel.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *