Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Razie în Sebeș: 65 de polițiști au luat totul la control: Au fost efectuate și 5 percheziții domiciliare!

Azi, 7 noiembrie 2023, pe raza municipiului Sebeș se desfășoară o acțiune de amploare, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale, creșterea siguranței rutiere, protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, protecția animalelor și pentru protecția mediului.

În acțiune sunt angrenați peste 65 de polițiști din structuri de ordine publică, investigare a criminalității economice, investigații criminale, rutieră, arme, explozivi substanțe periculoase, acțiuni speciale și criminalistic.

Alături de polițiști, în acțiune sunt angrenați reprezentanți ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Alba, Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Alba, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Alba, Registrului Auto Român Alba, Primăriei Municipiului Sebeș, Direcției Poliția Locală Sebeș, Direcției Generale de Asistență Socială, Medicală și Comunitară Sebeș, S.C. APA C.T.T.A. S.A și S.D.E. Electrica Transilvania Sud- Sucursala Sebeș.

Acțiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Avram Iancu” Alba și ai Grupării Mobile de Jandarmi ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, polițiștii au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliare, în vederea documentării activității infracționale a unor persoane care sunt bănuite că ar fi efectuat activități neautorizate de dezmembrare și reparații auto. 

 În cadrul acțiunii sunt verificate și 15 societăți comerciale, cu privire la modul în care respectă normele legale privind desfășurarea activităților comerciale și respectarea obligației de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *