Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

AUR „analizează” oportunitatea inițierii unui referendum pentru demiterea primarului Simeriei

În această seară, AUR Hunedoara a anunțat că „analizează” oportunitatea inițierii unui referendum pentru demiterea primarului Simeriei, asta după ce edilul a fost implicat într-un nou scandal – (VIDEO) Scandal între primarul din Simeria și un funcționar: Primarul trage de o masă!

„Astăzi, a apărut în spațiul public o înregistrare în care actualul primar PSD orașului Simeria are un comportament absolut incalificabil față de unul dintre angajații instituției – consilierul juridic.

Nu are sens să facem o descriere a incidentului, pentru că este evident, pentru orice om cu judecată normală, ancorat în bunele moravuri și etică minimală, că asemenea manifestări sunt denaturate de la firesc și ridică serioase semne de întrebare în legătură cu starea psihică a primarului.

Pentru AUR, modul de a acționa al acestui primar nu reprezintă o noutate, nicio surpriză, pentru că din primele zile ale mandatului său i-am făcut o radiografie exactă a comportamentului său deviant, nedemn de funcția pe care o ocupă, acesta comportându-se mai degrabă ca un satrap, ca un administrator de moșie, care are în jur doar robi, executanți sau animale, iar nu ca un reprezentant al unei comunități sau al unei instituții, care trebuie să reprezinte un etalon într-o localitate precum Simeria.

Totuși, ne întrebăm: cum este posibil ca, după atâtea excese, partidul din care face parte primarul să nu-l fi exclus din rândurile sale ? Din contră, se pare că îl girează în continuare pentru un nou mandat, care nu poate fi obținut decât dacă simerienii vor fi învăluiți de o zodie a orbirii.

Solicităm organelor de drept de cercetare și urmărire penală să se sesizeze din oficiu cu privire la faptele primarului, întrucât acestea au evidentă conotație de natură penală.

Anunțăm că AUR va analiza oportunitatea inițierii demersurilor pentru organizarea unui referendum local, având ca obiect demiterea actualului primar al Simeriei, în conformitate cu dispozițiile art. 162 al Codului Administrativ!” au anunțat oficialii AUR Hunedoara.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *