Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un bărbat de 74 de ani, din Orăștie, a fost găsit decedat în Alba

Trupul bărbatului a fost descoperit în data de 7 noiembrie pe raza comunei Ceru Băcăinți, județul Alba, într-o zonă greu accesibilă.

La activitățile de căutare au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Orăștie și din cadrul I.P.J. Hunedoara, jandarmi și angajați ai I.S.U. Hunedoara și Salvamont Hunedoara.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului. Din primele constatări efectuate de membrii echipei care au acționat în teren nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei fapte penale

Căutările au început după ce la data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că tatăl său, Emil A., în vârstă de 74 ani, în data de 30 octombrie 2023, în jurul orei 11:00, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, din Orăștie, și nu a mai revenit.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *