Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Primarul din Simeria, Iulius Bedea, a fost suspendat din PSD pentru 6 luni: Deputatul Ilie Toma a fost desemnat președinte interimar al PSD Simeria!

Primarul din Simeria, Iulius Bedea, a fost demis de la conducerea organizației PSD Simeria și a fost suspendat din partid pe o perioadă de șase luni. Deputatul Ilie Toma a fost desemnat președinte interimar al organizației de la Simeria. 

„Având în vedere evenimentele petrecute în cursul zilei de 8 noiembrie 2023, în sediul Primăriei Orașului Simeria, mediatizate pe rețelele sociale și în mass-media, analizând comportamentul inadecvat al primarului Iulius Gelu Bedea, BPJ al PSD Hunedoara a decis suspendarea calității de membru PSD a domnului Iulius Gelu Bedea pe o perioadă de șase luni și schimbarea sa din funcția de președinte al Organizației Locale a PSD Simeria. În funcția de președinte interimar a fost numit domnul deputat Ilie Toma, vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Hunedoara.

Partidul Social Democrat nu admite derapaje de genul celor la care a asistat întreaga opinie publică. Avem convingerea că aleșii au datoria de a se preocupa în mod deosebit de bunăstarea comunității și de crearea unui cadru social echilibrat prin dialog deschis și implicare activă. De asemenea, interesele cetățenilor sunt mai presus de orice alte interese, iar PSD rămâne angajat în demersul de a susține dezvoltarea orașului Simeria”, a transmis PSD Hunedoara.

Loading

2 thoughts on “Primarul din Simeria, Iulius Bedea, a fost suspendat din PSD pentru 6 luni: Deputatul Ilie Toma a fost desemnat președinte interimar al PSD Simeria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *