Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(FOTO) Cele mai mari animale domestice din lume: Are 2 m şi 11 cm de la coada la umar!

Astazi va prezentam cele mai mari animale domestice din lume, animale de companie.

Cel mai mare caine din lume

Cel mai mare caine din lume este George, un caine din rasa Marele Danez, „Catelusul” este mai mare si mai greu decat stapanii lui. George cantareste 114 kg.

Cei de la Cartea Recordurilor l-au masurat ai au aflat ca are 1 m şi 9 cm, de la podea pana la umar şi 2 m şi 11 cm de la coada la umar. Acest caine traieste in Statele Unite, in Tucson.

Cea mai mare pisica din lume

Elvis este cel mai mare pisic, motan, din lume. Se misca asa de lent incat ii este imposibil sa faca cativa pasi fara o mica pauza. Pe langa faptul ca este supraponderal, motanul urias este si diabetic, acesta avand nevoie de doua injectii cu insulina pe zi. Elvis, motanul urias, cantareste 17.5 kilograme!

Cel mai mare iepure din lume

Darius este un iepure urias din rasa Uriasul Continental. Iepurele cantareste „doar” 25 de kilograme, dar, in scurt timp, ar putea pierde titlul de cel mai mare iepure din lume in fata fiului sau Jeff, atunci cand acesta va ajunge la maturitate. Darius traieste in Marea Britanie iar stapana sa spune ca cheltuieste anual 5 000 de lire pentru mancarea iepurilor. Aceste rozatoare manaca anual 2 000 de morcovi si 700 de mere.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *