Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Senatorul Călin Matieș anunță că a spart PSD Alba: 300 de colegi l-au urmat în AUR Alba!

Senatorul Călin Matieș a organizat la finalul săptămânii trecute o întâlnire la care au participat și deputații AUR – Dan Tanasă și Alin Coleșa, eveniment la care senatorul de Alba și-a anunțat trecerea de la PSD la AUR Alba, fiind însoțit de 300 de colegi.

„Pentru unii, gestul meu și al colegilor mei de a ne alătura AUR încă mai are nevoie de explicații și este normal să fie așa. În cuvinte puține, încerc să rezum trăiri mari și puternice: când ești pus nu doar să accepți, dar să mai și aplauzi la scenă deschisă blaturile făcute pe la spatele albaiulienilor, și ale locuitorilor acestui județ…ESTE PREA MULT!

Am avut de ales între a ne călca pe onoare și să rămânem cu capul plecat acceptând blaturile unei conduceri numite arbitrar peste decizia locală sau să facem exact ce am și făcut ieri: să continuăm ceea ce am început și promis albaiulienilor, să facem un pas înainte și să ne continuăm lupta și proiectul nostru pentru Alba Iulia și județul Alba.

De acum înainte avem libertatea și sprijinul AUR pentru a face ceea ce este normal, ceea ce ne cer toți cei care își dau seama că de 30 de ani lucrurile stau la fel, cu aceeași oameni, cu aceleași firme de partid, cu același sistem…

Am ales ONOAREA și ADEVĂRUL, iar aceste valori din păcate nu le-am mai putut regăsi în obligația de a accepta și aplauda blatul dintre PSD și PNL/USR la nivelul județului Alba…

De acum suntem aici și vom fi pe mai departe mai buni, mai eficienți și, mai ales, mai incoruptibili! PENTRU VOI și pentru viitorul nostru și al copiilor noștri! Noi cei care nu ne-am plecat capul ( 300 de colegi )am dovedit ceva: oricât de multe am accepta în viață, oricât de multe compromisuri ai fi obligat să faci, vine un moment în care TREBUIE să te ridici în picioare și să spui ajunge. Pentru noi acel moment a fost ieri! De ASTĂZI, continuăm lupta în AUR cu și pentru NOI toți!

Le mulțumesc colegilor noștri din AUR, conducerii partidului și lui George Simion personal. Am venit pentru a lupta și pentru a dovedi că se poate și altfel! Trebuie doar să crezi în DREPTATE și ADEVĂR!” a anunțat senatorul AUR Călin Matieș.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *