Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un șofer din Vințu de Jos este implicat într-un accident soldat cu un rănit, la Orăștie

La data de 11 noiembrie 2023, ora 16:27, un bărbat de 67 de ani, din Orăștie, în timp ce traversa pe lângă bicicletă prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, a fost accidentat de către un autoturism.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 55 de ani, din comuna Vințu de Jos (Alba), care se deplasa pe banda 2 a sensului de deplasare dinspre Deva spre Sebeș.

În urma evenimentul, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care a fost transportat de către echipaj medical la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, potrivit polițiștilor.

Supus testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, au adăugat aceștia.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *