Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Vin banii pentru modernizarea infrastructurii rutiere din Drăgănești: 13,1 km de drumuri vor fi modernizați!

La finalul lunii octombrie, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în prezența ministrului Adrian-Ioan Veștea, primarul din Drăgănești, Florina-Mihaela Man, a semnat contractul de finanțare nr. 2449/05.10.2023 pentru Programul național de investiții „Anghel Saligny” care prevede finanțarea modernizării a 13,1 km de drumuri locale.

„Obiectul acestui contract îl constituie alocarea unei finanțări din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în sumă totală de 12.000.000 lei pentru „Modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Drăgănești, județul Bihor”, în baza ordinului de ministru nr. 1418/2022, valoarea totală a investiției fiind de 12.431.300,63 lei.

Această finantare este foarte importantă pentru comunitatea noastră deoarece asigură modernizarea infrastructurii rutiere pentru aproximativ 13,1 km de drumuri în comuna Drăgănești.

Cu aleasă considerație, mulțumesc domnului ministru, Adrian-Ioan Veștea!

Mulțumesc colegilor mei pentru munca reușită în echipă, fapt ce ne-a adus finanțarea la toate proiectele depuse pentru comuna Drăgănești!” a anunțat edilul din Drăgănești, Florina-Mihaela Man.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *