Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Oancea, zdrobitor în sondaje la Deva! Locul al doilea e la 26% în spate! Stănescu: „Este și va fi primarul liberal al Devei!”

Anul acesta au circulat o serie de zvonuri că Florin Oancea ar fi pe făraș în PNL Hunedoara. Zvonuri care însă nu prea corespundeau cu realitatea din teren pentru că Oancea a deschis „n” proiecte în Deva și a obținut bănuți pentru altele, așa cum alt primar al Devei nu a făcut-o până acum, desigur, și cu ajutorul echipei liberale.

După aducerea lui Mircia Muntean înapoi în PNL, unii și-au imaginat că poate fi o variantă PNL pentru primăria Deva, însă aceia nu au luat în considerare că până în 2025 Mircia nu poate candida la nimic.

Recent liderul PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu a clarificat zvonistica așa zisei telenovele Oancea – Muntean la Antena 3 Deva: „Pentru a închide toate scenariile absolut elucubrante. Astăzi, Florin Oancea este un primar testat de CURS pe 1.100 de persoane în Deva, față în față, nu telefonic. Doar un nebun poate să propună să-l schimbăm din funcția de candidat la primăria Deva. Următorul clasat este la 26% procente diferență. Florin Oancea este primarul municipiului Deva și va fi primarul liberal al municipiul Deva.

Mircia Muntean s-a înscris în organizația din Hunedoara pentru că la noi astăzi nu avem o echipă adunată cu care să facem campanie. Municipiul Hunedoara a fost întotdeauna liberal iar Mircia simte bine asta”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *