Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Mișto crunt făcut de Dan Bobouțanu față de „descălecarea” lui Mircia Muntean în Hunedoara: Echipa noastră joacă în Champions League și nu se poate intersecta cu cei care joacă în Conference League, eșalonul trei

Titlul articolului este la prima vedere mai colorat decât declarația în sine a primarului Bobouțanu dar având în vedere ce a făcut Bobouțanu pentru Hunedoara, adică a adus un Lockheed C-130 Hercules plin cu bani europeni și naționali pentru orașul corvineștilor și de ce nu prea a făcut Mircia Muntean în Deva, titlul e pepsi, vă garantăm noi.

Deci, invitat în emisiunea „Ora exactă” la postul local de televiziune Antena 3 Deva (care are cam 90% din audiența TV LOCALĂ din județul Hunedoara), Dan Bobouțanu primarul municipiului Hunedoara, a făcut câteva comentarii cu referire la revenirea „acasă” în PNL Hunedoara a lui Mircia Muntean dar și față de numirea sa la șefia organizației PNL Hunedoara.

„Mircia Muntean este un politician abil, un politician care în urmă cu vreo 20 de ani dădea ora exactă în județul Hunedoara dar eu nu vreau să comentez foarte mult acest subiect pentru că în primul rând este ca la fotbal. Nu discut despre echipa adversă. Eu discut despre echipa noastră. Echipa noastră joacă în Champions League și nu se poate intersecta cu cei care joacă în Conference League, care este în eșalonul trei. Noi ne stabilim strategiile, noi ne știm așezarea din teren, noi știm suprizele cum care putem veni în minutul 40, 65, ce schimbări facem” a comentat amuzat, primarul din Hunedoara, Dan Bobouțanu.

Vă reamintim, conducerea PNL Hunedoara a validat săptămâna trecută ca Mircia Muntean, fostul primar al Devei, să fie numit președinte interimar al PNL municipiul Hunedoara, pentru a revigora organzația.

Loading

1 thought on “Mișto crunt făcut de Dan Bobouțanu față de „descălecarea” lui Mircia Muntean în Hunedoara: Echipa noastră joacă în Champions League și nu se poate intersecta cu cei care joacă în Conference League, eșalonul trei

  1. Asta până apare alături,în echipa castigatoare,însusi Arion Victor de la ApaPROD.Atunci sa te ții tată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *