Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

AUR Bihor: Ne îndreptăm spre cele mai scumpe sărbători! Cum poate o familie cu venitul minim să își asigure o masă decentă de sărbători?

Lideri ai AUR Bihor, Blejan Ciprian, vicepreședinte AUR Bihor și Moza Costel, coordonator AUR Oradea, au făcut mai multe declarații într-o conferință de presă vizavi de situația economică a țării și față de slabele măsuri guvernamentale luate de coaliția de strânsură PSD – PNL.

„În ultimii 33 de ani noi Romanii am crezut ca le-am văzut pe toate. Am văzut cum PSD și PNL au vândut țară bucata cu bucata, au dat resursele minerale străinilor și cum ne-au transformat intr-o țară de consum, fără industrie fără agricultură și mai mult au dorit indibitocirea noastră prin ștergerea identității naționale. S-au făcut singuri vasalii lor doar pentru interesele personale sau de grup în timp ce poporul se afunda tot mai mult în mizerie.

Iată că în acest an de la revoluție încoace vom aveam cel mai scump Crăciun.

Decembrie ar trebui să fie o lună a bucuriei, a sărbătorilor, doar că pentru români anul acesta luna decembrie va însemna doar griji suplimentare.

În timp ce PSD și PNL se laudă cu legea pensiilor care nu rezolvă problemele din sistem, în vreme ce guvernul Ciolacu caută tot felul de modalități prin care să mărească taxele și impozitele noi ne apropiem cu pași repezi de o lună cumplită pentru români.

Ne îndreptăm spre cele mai scumpe sărbători. Ce înseamnă asta?  Înseamnă că românii vor trebui să cântărească bine toate cumpărăturile pe care le vor face.

Ca să înțelegem mai bine: pentru un porc de 70-80 kg prețul variază între 1.400 și 1.600 lei. Pentru porcii de peste 150 kg, prețul se situează între 14 și 16 lei pe kilogram. Deci prețul cărnii la carcasă în funcție de mărimea ei este intre 14 și 20 lei. Nu mai vorbim de carnea de porc care este pe raftul magazinelor, prețul pe kg începe de la 25 lei pt pulpă și depășește 35 lei pt ceafă sau cotlet.

Cum poate o familie cu venitul minim să își asigure o masa decenta  pentru sărbători de Craciun sau pensionarii cu venituri de-a dreptul mizere?

Însă, nu doar carnea de porc s-a scumpit. Românii care vor să țină postul Crăciunului le e tot mai dificil pentru că legumele s-au scumpit si ele cu peste 10%.

Față de septembrie 2022, prețurile alimentelor de pe rafturile magazinelor din România au crescut la fel de mult ca și media europeană, adică cu 9,2%.

Ca atare Firmele Românești trebuie susținute iar economia stimulata cu politici viabile doar așa puteam scoate țara din criza în care se află.

Saptamana aceasta incheiem campania Patriotii, in aceasta campanie am fost in toate satele din judetul bihor iar cu acest prilej vreau sa le multumesc Bihorenilor care ne-au primit cu caldura si cu entuziasm. Poporul asteapta o schimbare iar aceasta schimbare se poate realiza cu implicarea fiecaruia dintre noi” a precizat Blejan Ciprian, vicepreședinte AUR Bihor.

AUR Bihor, prin vocea liderului din Oradea – Costel Moza: Din ce în ce mai mulți oameni, din ce în ce mai multe formațiuni se alătură proiectului AUR.

„AUR a marcat în această săptămână un nou act de unire. Tot mai mulți români și partide se alătură proiectului nostru.

Astfel, marți, în cadrul unei conferințe extraordinare, pe lângă Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, s-a alăturat oficial Alianței AUR și partidul Forța Identității Naționale, consolidând astfel un pol suveranist autentic.

Din ce în ce mai mulți oameni, din ce în ce mai multe formațiuni se alătură proiectului AUR.

Proiectul Alianța pentru Unirea Românilor, atât ca partid politic, cât și ca alianță, are la bază cei 4 piloni: națiunea română, familia, libertatea și credința creștină.

Drumul de anul viitor spre 50% plus 1 din voturile românilor este matematică pură.

Vom avea în 2024, două corpuri de armată care se vor înfrunta: așazisul Bloc Democratic PSD-PNL și veșnicul UDMR, cu polul suveranist coagulat în jurul AUR.

Vrem să ne unim pentru că numai uniți putem să îi ajutăm pe români. Numai uniți putem învinge” a declarat Moza Costel, coordonator AUR Oradea.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *