Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Oradea și Beiuș

Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se va afla în data de 19 Noiembrie în județul Bihor, Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în Oradea și Beiuș

„În Oradea, Caravana „Patrioți în Europa” se va afla în Piața Unirii începând cu ora 12:00, iar în Beiuș aceasta va poposi în Piața Samuil Vulcan la ora 16:00.

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri.

Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările. Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene.

Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European.

Vă așteptăm pe 19 Noiembrie, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a discuta despre cum putem construi împreună un viitor mai bun pentru România” au anunțat oficialii AUR.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *