Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Proiectul „Transport public ecologic în municipiul Aiud” a fost premiat

Proiectul „Transport public ecologic în municipiul Aiud” a fost premiat la unul dintre cele mai înalte evenimente în domeniu organizat în România

„Recent a avut loc, la Palatul Parlamentului, Reuniunea Operatorilor, Producătorilor și Autorităților din Transportul Public – ROPAT 2023. Acest eveniment este primul eveniment de anvergură dedicat transportului public pentru persoane din România și stabilește standardele pentru viitorul transportului public, prezentând inovațiile ce definesc mobilitatea de mâine.

La eveniment au participat reprezentanți ai transportului public din România, aducând la aceeași masă reprezentanți ai Guvernului, miniștri, secretari de stat, primari, președinți de consilii județene, operatori de transport, alături de cei mai importanți furnizori din industrie.

Focusul conferinței ROPAT a fost de a consolida parteneriate dintre sectorul public și cel privat, având ca scop un transport public de calitate, care pune accent pe digitalizare, transparență, reducerea poluării și îmbunătățirea experienței călătorului” au anunțat oficialii primăriei Aiud.

În cadrul acestui eveniment, proiectul ”Transport public ecologic în municipiul Aiud” a fost premiat de către specialiștii în domeniu, pentru aportul pe care îl aduce îmbunătățirii transportului public de călători, ca obiectiv național.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *