Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Demonstrație de forță a AUR la Deva: 300 de doamne au participat la un eveniment politic

AUR e un partid tânăr și tânăr pare să fie și în comunicare. Deci, nu știm cum dar AUR Hunedoara a strâns laolaltă circa 300 de doamne la un eveniment politic – Agenda Rozmarin „Femeia, nucleu de AUR”.

Așa, cumva spășiți precum un motan care s-a prăpădit în altă parte decât într-o litieră, AURiștii hunedoreni au anunțat pe pagina de FB, post eveniment, reușita adunării, punctul culminant al anunțului fiind „cu pricepere și dedicare, Ioana Ramona Bruynseels a condus discuțiile captivante și pline de profunzime, evidențiind importanța și rolului femeilor”.

Ideea e că who cares about Ioana Ramona Bruynseels. Adică, AUR înseamnă 90% George Simion, restul de candidați la europarlamentare, cam frunze pe apă. Deci tinerilor de la AUR, întotdeauna comunicați numărul. Da bă, lăudați-vă că ați strâns 300 de doamne, într-o perioadă în care lumea fuge de politică.

E chiar știrea finalului de săptămână pentru că USR cu greu ar strânge și 300 bărbați la Deva, PNL cu mare greutate 300 de doamne la Deva iar PSDiștii sunt prea bășiți pentru a se mai mișca electoral că deh…. peștele oricum sare în plasă.

Bravo AUR Hunedoara, basca jos!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *