Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Frig de îngheață pietrele: Huedin -8°, Beiuș -5°, Brad -7°, Deva -6°, Câmpeni -11°, Zlatna -8°, Aiud -7° și Turda -7°

Florinela Georgescu, director de prognoză de la Administrația Națională de Meteorologie, a anunțat că este așteptat un nou ciclon care vine dinspre Europa.

„Nu trebuie să ne speriem, dar vine un alt ciclon. El vine din Europa cu fenomene mai puţin severe şi sperăm să se păstreze.

Până la jumătatea săptămânii trebuie să fim atenți mai ales la nopțile care urmează, pentru că vor fi cu temperaturi negative în toată țara, adică cam de la -8 spre -1 grad, iar posibil în noaptea de marți spre miercuri, chiar mai scăzut în depresiuni, probabil pe fondul unui cel mai degajat. Temperaturile acestea foarte scăzute, în condițiile în care există la sol un pic de zăpadă sau apă în urma ploilor, vor favoriza formarea ghețușului.

Deci avem în continuare precipitații, inclusiv mâine, în toate zilele care urmează, dar atent suntem atenți la acel ciclon care vă spuneam că vine spre Europa Centrală și care probabil va aduce miercuri precipitații în funcție de cum se va deplasa el mai repede sau ninsori categoric în zonele montane”  a anunțat Florinela Georgescu, director de prognoză de la Administrația Națională de Meteorologie, la Antena 3 CNN.

Cel mai rece va fi miercuri, 29 noiembrie – Huedin -8°, Beiuș -5°, Brad -7°, Deva -6°, Câmpeni -11°, Zlatna -8°, Aiud -7° și Turda -7°

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *