Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

O mică fabrică din Câmpeni „cucerește” piețe internaționale cu mobilier rustic de înaltă calitate

Cumpărați de la producătorii locali din județul Alba este îndemnul social-democratului Radu Tuhuț.

„Îi felicit pe Doru, Marius și Ana, care produc la fabrica din Câmpeni piese unice, realizate cu atenție la detalii și cu o pasiune autentică pentru lemnul și tradiția rustică. Prin achiziția de produse locale susțineți economia locală și dezvoltarea afacerilor din județul Alba” a anunțat deputatul Radu Tuhuț.

PSD Alba este alături de producătorii locali din județul Alba: „La nivel parlamentar, sprijinirea producătorilor locali și promovarea achiziționării de produse locale românești reprezintă o prioritate pentru mine!

Calitatea mobilierului rustic produs de SC Maria Producțion SRL este recunoscută nu doar la nivel local, ci și internațional. Produsele lor sunt tot mai căutate în străinătate, în special în Franța, Germania și Austria. Acest lucru demonstrează că munca și pasiunea investite în fiecare piesă de mobilier se reflectă într-un produs final de înaltă calitate.

Achiziționând mobilă de la producătorii locali din județul Alba, nu doar că vă veți bucura de produse de calitate superioară, ci veți susține și comunitatea locală. Prin sprijinirea afacerilor locale, contribuiți la crearea de locuri de muncă stabile și la dezvoltarea economică a județului” a mai anunțat deputatul Radu Tuhuț.

Partidul Social Democrat Alba susține achiziția de produse de la producătorii din județul Alba.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *