Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Raul Matei: Până și Ceaușescu ar fi invidios pe atitudinea de „yes man” a consilierilor PSD Brad

Consilierul local USR de Brad, Raul Matei, a lansat un atac dur asupra consilierilor locali PSD Brad după ce aceștia au votat pentru creșterea tarifului taxei de utilizare a terenului sintetic din cartierul Micro 1, la 100 de lei pe oră.

„Până și Ceaușescu ar fi invidios pe atitudinea de „yes man” a consilierilor PSD din cadrul Consiliului Local al municipiului Brad.

Aplauze și felicitări pentru „meritul” primului gospodar al urbei la inegalabila reușită de a dubla o taxă pe sport. Poți îndura doar cu lămâie” a declarat Raul Matei, după vot.

USR Brad: Consiliul Local Brad a devenit un simplu breloc al primarului Cazacu.

Rămași singurii consilieri din opoziție, consilierii USR au atacat dur votul PSD și PNL pentru creșterea tarifului taxei de utilizare a terenului sintetic din cartierul Micro 1: „Tot ce ordonă edilul se înfăptuiește în ședințele ordinare sau extraordinare ale forului deliberativ local. Ba mai mult, ca o culme a penibilității, proiecte care decid creșteri de taxe sunt lăudate de unii dintre consilieri. Sigur, mâna care te hrănește pe tine și pe familia ta (destul de numeroasă) nu trebuie mușcată, dar nici chiar așa. A fost cazul ședinței de azi, 29 noiembrie 2023, când un proiect inițiat de eternal și fascinantul edil a presupus majorarea taxei de utilizare a terenului sintetic din cartierul Micro 1, la 100 de lei pe oră. Primarul a invocat creșterea cheltuielilor cu utilitățile și faptul că a fost necesară schimbarea suprafeței de joc.

Ca o interpelare, noi, consilierii USR Brad, am cerut să ni se prezinte o situație clară a veniturilor generate până acum de acest teren sintetic, construit din banii brădenilor, și a cheltuielilor aferente, de la inaugurare și până acum. Până să votăm ÎMPOTRIVĂ, am avut neplăcerea să auzim cum creșterea acestei taxe a fost lăudată de un consilier care utilizează, la rândul său, acest teren. A adus în sprijinul laudelor sale presupusele felicitări ale celor care joacă fotbal pe sintetic și care, chipurile, sunt bucuroși că trebuie să plătească mai mulți bani pentru această activitate”.

Loading

1 thought on “Raul Matei: Până și Ceaușescu ar fi invidios pe atitudinea de „yes man” a consilierilor PSD Brad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *